Antalya DiÅŸ Hekimi

İmplant tedavisi uygulaması, diş kayıplarının onarılmasında kullanılan patetik bir yöntemdir. İmplant tedavisi uygulanırken ayrımlı yöntemler tercih edilse de genel anlamda diş köküne vidalama yoluyla tanınmayan bir diş yerleştirilmesi olarak bilinmektedir.

İmplant tedavisi yalnız sessiz diş kayıplarında değil birden gereğinden diş kaybı olması halinde de yeğleme edilen bir yöntemdir. Özellikle kalıcı ve dayanıklı bir diş isteyenler özgü bu politika olabildiğince müessir olması haysiyetiyle önerilmektedir.

Tedavi esnasında alışılmış metot ve lazer yöntemi tercihe bağlı olarak kullanılmaktadır. Klasik yöntemde kesin okunuşu dikme olması hasebiyle başka yöntemlere göre daha derinlemesine okunuşu rahatsızlık olmakla beraberinde lazer uygulamalarında herhangi bir acı hissedilmemektedir.

Ä°mplant Tedavisi Neden Tercih Edilir?

İmplant tedavisinin tercih edilme nedenleri, öncelikle dayanıklı bir diş köküne malik olunmak istenmesidir. Diş köklerinde vidalama yöntemi kullanıldığı hakkında protezlere bakılırsa henüz mütehammil uygulamalardır.

İmplant tedavileri daha metin olduğu uğruna uzun çıkan olarak da kullanılabilmektedir. Bu nedenle zat dişiniz gibi bir diş tercih etmeniz durumunda İmplant tedavisi yöntemlerine manipülasyon yapılmaktadır.

İmplant tedavisinde alışılmış yöntemlerin yerine Diş Hekimi lazer uygulamalarının yeğleme edilmesi aynı zamanda ağrısız ve kedersiz bir şekilde pratik yapılmasını sağlamakta ve harekât sonrasında çapkın bir şekilde düzgülü yaşama geçişi kolaylaştırmaktadır.

İmplant Tedavisi Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

İmplant tedavisi sonrasında dikkat edilmesi gerekenler, diş hekimleri çeşidinden sunulan önerilere uyulması olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra tedavinin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi amacıyla diş bakımlarının metodik yapılmasına da uyanıklık edilmesi gerekmektedir.

İmplant tedavileri sonrasında diş kökleri ile yeni dişin harmoni mizan süreci hassasiyet dönemi olarak bilinmektedir. Bu devir içerisinde kabuklu yiyecekler yenmemesine okunuşu dişlere tahakküm uygulanmamasına özen gösterilmesi gerekmektedir.

Lazerli İmplant Tedavisi Uygulaması Nasıldır?

Lazerli İmplant tedavisinin uygulanması, dişlerin yerleştirilme şekli bakımından farklılaşmaktadır. Özellikle diş etinde kupür okunuşu terzilik olmaması nedeniyle alışılmış yönteme oldukça yerinde bir alte
atif olarak uygulanmaktadır.

İmplant tedavisi esnasında lazer uygulamasının tercih edilmesi sayesinde diş kökünde enfeksiyon oluşma riski de azalmaktadır. Bu nedenle lazer uygulamaları sonrasında antibiyotik kullanımına da gerek kalmamaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *